Arkivinlägg

2015-09-16
Nu har vi haft 2 dagars utbildning i praktisk projektledning. Fokus för utbildningen är att ta fram en projektplan för ett verkligt projekt, inklusive omfattning, tidplan, budget, resurser, mål, organisation och risker. Utbildningen är baserad på PMI/IPMA metodik. Nästa öppna utbildning i praktisk projektledning planeras till hösten 2016. Här hittar du mera information om vårautbildningar .Praktisk projektledning

2015-09-01
Jonas P startar uppdrag på ABB Traction för Consultive! På uppdraget har Jonas projektledaransvar i ett par projekt och är konstruktionsledare i ett projekt.
Vi önskar Jonas lycka till på uppdraget!

2015-09-01
Jenny startar uppdrag på Bombardier PPC för Consultive! På uppdraget jobbar hon inom produktteamet på Converter.
Vi önskar Jenny lycka till på uppdraget!

2015-09-01
Rickard startar uppdrag på Atlas Copco för Consultive! Han kommer att fortsätta jobba med ett pågående utvecklingsprojekt av ny gruvtruck.
Vi önskar Rickard lycka till på uppdraget!

2015-09-01
Nu välkomnar vi Jenny, Jonas och Rickard ombord!
Jenny Jansson har många års erfarenhet som elkraftingenjör. Hon har jobbat på kundbolag såsom Bombardier, ABB samt Siemens. Jenny stärker och kompletterar vårt elkraft team!
Jonas Persson har projektledande roller och har mångårig erfarenhet som maskiningenjör. Han har jobbat många år inom tågindustrin på Bombardier och ABB. Jonas har också erfarenhet från Atlas Copco och kärnkraftindustrin.
Rickard Hassona är en erkänt erfaren maskiningenjör med mångårig konstruktionserfarenhet från Atlas Copco, ABB samt Westinghouse.
Vi önskar alla tre varmt välkomna ombord!
Jenny Jonas Rickard

2015-07-01
Vi på Consultive vill passa på att önska alla våra kunder, partners, anställda och följare en skön sommar och semester! Vi kommer att finnas tillgängliga under sommaren – så tveka inte att kontakta oss under sommaren om du behöver oss!
Glad sommar 752x500

2015-06-23
Peter startar uppdrag på VG Power Turbo! Peter kommer att jobba med ett serviceprojekt för en turbogenerator.
Vi önskar Peter lycka till på uppdraget!

2015-06-17
Nu har team Consultive haft årets sommar event! Vi utmanade varandra på wakeboard i Cable Parken. Det blev många krascher och en del snygga åk! Vi blev 17 personer som kunde vara med av vårt 20 personer starka team!
Sommar event 2015

2015-05-04
Lovisa startar uppdrag på Avure Technologies! På Avure kommer Lovisa att jobba med högtryckspressar för leveransprojekt.
Vi önskar Lovisa lycka till på uppdraget!

2015-04-08
Roger startar uppdrag på ABB Machines! Roger kommer att jobba med elkonstruktion av motor- och generatorkontrollskåp för olika kundprojekt. Roger har varit på Machines tidigare så det blir roligt att komma tillbaka!
Vi önskar Roger lycka till på uppdraget!

2015-04-08
Robert W startar uppdrag! Robert kommer att jobba med projekt för materialhantering. Stora svetsade konstruktioner med flera komplexa drivsystem i en krävande miljö – det kommer att bli en spännande utmaning!
Vi önskar Robert lycka till på uppdraget!

2015-04-07
Jonas startar uppdrag på Avure med roll inom Integrated Logistics Support för anbud och eftermarknad.
Vi önskar Jonas lycka till på uppdraget!

2015-04-02
Jonas Hagvåg börjar som partner till Consultive! Jonas har jobbat på Bombardier med bromssystem, teknisk projektledning samt Integrated Logistics Support. Jonas lämnar närmast en chefsroll inom Integrated Logistics Support på Drivsystemdivisionen i Västerås.
Vi önskar Jonas varmt välkommen ombord!
Jonas H 600x800

2015-04-01
Robert Wessberg börjar på Consultive! Robert har erfarenhet från fordonsindustrin och produktutveckling. Robert kommer närmast från ett konsultuppdrag på Bombardier där han har jobbat med C30 – Stockholms nya tunnelbana. Roberts kompetens stärker vårat mekanik team!
Vi önskar Robert varmt välkommen ombord!
 Robert W

2015-03-27
Consultive önskar Glad Påsk!


2015-03-02
Anthony startar nytt uppdrag på ABB OWC. Han kommer att ha en ledande roll i utvecklingen av en ILS databas för ett leveransprojekt.
Vi önskar Anthony lycka till på uppdraget!

2015-01-09
Efter två år är det dags för oss att flytta in i nya lokaler på Skivfilargränd 4. Vårt nya kontor ger oss möjlighet att ha gemensam frukost, lunch, kontorsmöten, afterwork mm för teamet. Vi har kontorsyta för att bedriva mindre hemmaprojekt på kontoret. Möjligheterna blir flera vilket gör oss mera flexibla för att kunna tillmötesgå våra medarbetares och kunders behov!
Du är varmt välkommen att besöka oss!
Consultive Skivfil 4 500x500

2014-12-17

2014-12-17
Nu har vi kramat en snögubbe! Även du kan bidra genom att krama en snögubbe på Childhoods hemsida. Vi väljer att stödja Childhood Foundation till jul för att barn skall få rätt att vara barn.

2014-12-01
Martin startar uppdrag på Mälarenergi! Han kommer att jobba med elkonstruktion inom kraftvärmeverkets olika anläggningar. Martin har varit på Mälarenergi tidigare och det är kul att vara tillbaka!
Vi önskar Martin lycka till på uppdraget!

2014-10-16
Lovisa startar uppdrag inom Fordonsdivisionen på Bombardier! Hon kommer att jobba med interiöra produkter för Stockholms nya tunnelbana C30. Lovisa har tidigare haft uppdrag på Bombardier så det är roligt att vara tillbaka!
Vi önskar Lovisa lycka till på uppdraget!

2014-09-26
Nu har Team Consultive varit på höst kick-off. Vi har haft förmånen att besöka Nya Karolinska Sjukhuset och den anläggningen som försörjer sjukhuset med vatten, värme, kyla och elkraft. Besöket var mycket intressant och givande. Efter besöket fortsatte vi ner på stan för lite AW följt av middag!
Kick-off

2014-09-25
Peter startar uppdrag på ABB Metallurgy. Peter kommer att jobba med mekanisk konstruktion av induktiva omrörarsystem för stål- och aluminiumindustrin till olika kunder.
Vi önskar Peter lycka till på uppdraget!

2014-09-22
Anthony startar uppdrag på Avure med roll inom Integrated Logistics Support – ILS. Anthony har omfattande erfarenhet inom ILS området vilket kommer till bra användning på detta uppdraget.
Vi önskar Anthony lycka till på uppdraget!

2014-09-22
Anthony Smith börjar som partner till Consultive! Han har tidigare jobbar på Bombardier och som konsult i Stockholms regionen. Anthonys specialområde är Integrated Logistics Support – ILS. Ett område som handlar om driftsäkerhet, underhållsmässighet, tillgänglighet och totalkostnad för ett system under dess hela livstid.
Vi önskar Anthony varmt välkommen ombord!
Anthony sv 316x448

2014-09-21
Idag har Georg, Sergio och Tobias varit på Jobb Shop 2014! Vi har träffat många intressanta personer och skapat nya kontakter. Tack alla som tog sig tid att prata med oss samt visade sitt intresse för Consultive!
Jobb Shop 2014

2014-09-12
Magnus Frii har hållit i en utbildning inom Risk and Opportunity Management för Avures personal från projekt, anbud och delar av ledningen. Syftet med utbildningen var att skapa ännu högre medvetenhet och samsyn på riskprocessen i projektets hela livscykel. Den här typen av skräddarsydda utbildningar kommer vi fortsätta att erbjuda våra kunder. Här hittar du mera information om våra utbildningar .

2014-09-01
Martin Sleiers börjar på Consultive! Martin kommer närmast från Bombardier där han har jobbat som elkonstruktör på strömriktar- och fordonsdivisionen. Han har tidigare erfarenhet från ABB Substations, Mälarenergi, Areva T&D samt Benning. Martins kompetens stärker vårt team på elkraftsidan!
Vi önskar Martin varmt välkommen ombord!
Martin

2014-09-01
Peter Kårhammar börjar på Consultive! Peter är en erfaren maskinkonstruktör som har erfarenhet från Bombardier, flera ABB bolag samt Scania. Han har bred konstruktionserfarenhet och har jobbat med roterande maskiner, anläggningskonstruktion, industrirobotar samt inom fordonsindustrin.
Vi önskar Peter varmt välkommen ombord!
Peter

2014-07-04
Vi på Consultive vill passa på att önska alla våra kunder, partners, anställda och följare en skön sommar och semester! Vi kommer att finnas tillgängliga under sommaren – så tveka inte att kontakta oss under sommaren om du behöver oss!
Glad sommar 752x500

2014-06-13
Team Consultive består nu av Stefano, Johan P, Roger, Magnus , Daniel, Georg, Tommy, Raman, Lovisa, Sergio, Tobias, Johan Z samt Robert och Magnus F som var på tjänsteresa vid fototillfället.
grupp juni 500x739

2014-06-05
Stefano startar uppdrag på ABB LV Motors. Efter en överlämningsperiod så kommer Stefano att jobba som projektledare för ett utvecklingsprojekt på LV Motors.
Vi önskar Stefano lycka till på uppdraget!

2014-05-19
Daniel startar uppdrag på ABB Traction. Daniel kommer att jobba med konstruktion av traktionsmotorer i leveransprojekt.
Vi önskar Daniel lycka till på uppdraget!

2014-05-14
Magnus Frii startar projektledaruppdrag i Ludvika.
Vi önskar Magnus lycka till på uppdraget!

2014-05-13
Magnus Frii börjar som partner till Consultive! Magnus är certifierad projektledare via PMI. Magnus kommer närmast från ett projektledaruppdrag på Uponor. Tidigare har Magnus varit projektledare på Volvo CE, AGA AB/UTAB/Linde samt Westinghouse. Magnus håller även utbildningar inom projektledning vilket vi kommer att fokusera på att utveckla tillsammans under året för att erbjuda våra kunder och anställda.
Vi önskar Magnus varmt välkommen ombord!
Magnus F

2014-05-01
Stefano Castagna börjar på Consultive. Stefano kommer närmast från Bombardier där han har jobbat på fordonsdivisionen som teknisk projektledare samt elsystemingenjör. Han har omfattande erfarenhet från att designa den elektriska anläggningen på fordonet. I rollen som teknisk projektledare så har han jobbat nära flera slutkunder såsom SL och Flytoget AS. Stefano tar med sig bred teknisk kompetens och ett viktigt nätverk inom fordonsindustrin till oss.
Vi önskar Stefano varmt välkommen till oss på Consultive!
Stefano 341x482

2014-04-14
Consultive önskar Glad Påsk!
Hare 500x500

2014-04-09
Lovisa startar uppdrag på Avure Technologies. Lovisa har tidigare jobbat med anläggningskonstruktion på Avure så det blir en snabb start på uppdraget och det är roligt att vara tillbaka!
Vi önskar Lovisa lycka till på uppdraget!

2014-03-31
Raman startar uppdrag på GKN Driveline i Köping. Raman kommer att jobba med kundprojekt av fyrhjulsdrift till personbilar.
Vi önskar Raman lycka till på uppdraget!

2014-03-31
Raman Keller börjar på Consultive. Raman har stor erfarenhet från fordonsindustrin och har även haft uppdrag inom vattenkraftindustrin. Han har jobbat hos bla Volvo CE, BT Products, Andritz, Scania, Bombardier samt ABB.
Vi önskar Raman varmt välkommen ombord!
Raman sv 343x482

2014-03-03
Magnus startar uppdrag på Bombardier på fordonsdivisionen. Magnus kommer att jobba med att anpassa Öresundståg för nya krav enligt Technical Specifications for Interoperability.
Vi önskar Magnus lycka till på uppdraget!

2014-03-03
Daniel startar uppdrag på Bombardier på fordonsdivisionen. Daniel kommer att jobba med att anpassa Öresundståg för nya krav enligt Technical Specifications for Interoperability.
Vi önskar Daniel lycka till på uppdraget!

2014-03-01
Daniel Karlsson börjar på Consultive. Daniel är en rutinerad maskinkonstruktör med erfarenhet från kraft-, fordons- samt tillverkandeindustri. Han har jobbat hos många av våra kunder som ABB, AVURE samt Bombardier.
Vi önskar Daniel varmt välkommen ombord!
Daniel 360x482

2014-01-13
Consultive har nu varit verksamt under ett år. Mycket har hänt under det gångna året och vi har genom våra erkänt erfarna ingenjörer etablerat oss i Västerås som ett teknikkonsultbolag. Vi har under året haft uppdrag på ABB, Bombardier samt Mälarenergi. Vår ambition är fortsätta bygga vårat team av ingenjörer för att kunna erbjuda rätt kompetens till våra kunder.

2014-01-13
Sergio startar uppdrag på ABB LV Motors som gruppledare. Han kommer att jobba med att strukturera verksamheten i nära sammarbete med den lokala ledningsgruppen. Sergio kommer även att ansvara för den operativa ledningen för avdelningen Maintenance.
Vi önskar Sergio lycka till på uppdraget!

2014-01-13
Johan P startar uppdrag för Consultive på ABB Traction. Johan jobbar med konstruktion av traktionsmotorer för lok, intercity samt tunnelbanefordon. Han jobbar med både utvecklings- samt leveransprojekt. På uppdraget får Johan stor nytta av sin erfarenhet av gjutgodskonstruktion.
Vi önskar Johan fortsatt lycka till på uppdraget!

2014-01-13
Johan Persson börjar på Consultive. Johan har över tio års konstruktionserfarenhet inom teknikkonsultbranschen. Han har omfattande erfarenhet från många av ABB bolagen i Västerås. Johan har stor kompetens inom roterande maskiner samt industrirobotar.
Vi önskar Johan varmt välkommen ombord!
Johan P

2014-01-13
Team Consultive består nu av Johan Z, Tommy, Robert, Lovisa, Georg, Johan P, Magnus, Tobias samt Roger, Ahmad och Sergio som inte hade möjlighet att vara med på fototillfället.
Jan gruppbild_500x331

2014-01-01
Sergio Castagna börjar på Consultive! Närmast kommer Sergio från Bombardier där han har varit chef på elektrisk konstruktion för strömriktare. Tidigare har Sergio haft chefsroller inom Bombardiers fordonsdivison och ABB. Dessförinnan har Sergio arbetat på GM Powertrain i Södertälje och Volvo Car Corporation i Göteborg med olika ledande roller i leveransprojekt. Sergio är delägare och axlar rollen som konsultchef för el och automation.
Tobias Bäckström, som startade Consultive, kommer att fortsätta som VD och konsultchef för mekanik och projektledning. Tobias har sin bakgrund från Bombardier, både inom strömriktarutveckling och fordonsdivisionen, genom flertalet roller inom leveransprojekt och chefsroller. Tobias har även en stor erfarenhet inom konsultbranschen genom flera ledande roller i olika konsultbolag.
Vi önskar Sergio varmt välkommen till Consultive!
SC TB 500x500

2013-12-24

2013-12-19
Krama en snögubbe!! Vi har idag kramat en snögubbe för att stödja Childhood Foundation och deras arbete med att barn ska ha rätt att vara barn. Ett litet bidrag men tillsammans kan vi alla hjälpa till.
Gör det du med på Childhoods hemsida.

2013-12-11
Ahmad Koohnavard startar som partner till Consultive. Uppdraget är på Bombardier på fordonsdivisionen och han kommer att jobba med HVAC system för Regina fordonen. Ahmad har omfattande erfarenhet från HVAC system sedan tidigare från många tidigare Bombardier och Volvo uppdrag.
Vi önskar Ahmad välkommen till Consultive och lycka till på uppdraget!
Ahmad

2013-12-09
Johan startar uppdrag på ABB Offshore Wind Connection som Project Manager Final Plant Documentation. I rollen kommer Johan att leda en grupp som ska ta fram slutdokumentationen för Dolwin 2 projektet. Detta innebär att Johan kommer jobba dels internt och direkt med slutkunden samt jobba med underleverantören av plattformen.
Vi önskar Johan lycka till på uppdraget!

2013-12-02
Magnus startar uppdrag för Consultive på Mälarenergi. Han jobbar med elektrisk anläggningskonstruktion för den nya pannan – Block 6 – i Mälarenergis anläggning. Mera information om projektet finns på Mälarenergis hemsida.
Vi önskar Magnus fortsatt lycka till på uppdraget!

2013-12-02
Tommy startar uppdrag för Consultive på ABB FACTS. Han jobbar med mekanisk anläggningskonstruktion av serie- och shuntkompenseringsanläggningar. Seriekompenseringsanläggningar används för att stabilisera t ex en 400kV länk. Shuntkompenseringanläggning används för att stabilisera en energi-intensiv produktionsanläggning (tex aluminium- eller stålverk). Mer information finns att läsa på ABBs hemsida.
Vi önskar Tommy fortsatt lycka till på uppdraget!

2013-12-01
Team Consultive består nu av Tommy, Robert, Lovisa, Georg, Tobias, Magnus, Johan samt Roger som inte kunde vara med på kvällens fotografering.
Grupp dec

2013-12-01
Magnus Setterberg börjar på Consultive! Magnus har bred erfarenhet inom el- och automation samt anläggningskonstruktion. Han har jobbat hos många av våra kunder som ABB, Bombardier samt Mälarenergi.
Vi önskar Magnus varmt välkommen till oss på Consultive!
Magnus

2013-12-01
Tommy Nilsson börjar på Consultive! Han har lång erfarenhet som konstruktör och har jobbat hos våra kunder ABB samt Bombardier. Tommy har erfarenhet från anläggningskonstruktion samt mycket bred erfarenhet från fordonsindustrin.
Vi önskar Tommy varmt välkommen till oss på Consultive!
Tommy

2013-10-01
Lovisa startar uppdrag för Consultive på ABB LV Motors. Hon jobbar med produktförbättringar samt kundärenden som båda kräver bred kännedom om produkterna samt kontakt med många av funktionerna inom LV Motors.
Vi önskar Lovisa lycka till på uppdraget!

2013-10-01
Lovisa Klippberg börjar på Consultive! Hon har en lång erfarenhet som konsult inom maskinkonstruktion och har jobbat inom anläggningskonstruktion, roterande maskiner samt fordonsindustrin på våra stora kundbolag ABB och Bombardier.
Vi önskar Lovisa varmt välkommen ombord!
Lovisa

2013-09-29
Team Consultive består nu av Robert, Georg, Tobias, Lovisa, Johan och Roger (som inte kunde vara med på träffen).
Grupp sept 500x500

2013-09-25
Roger startar uppdrag på ABB Metallurgy. På uppdraget kommer Roger att jobba med induktiva omrörarsystem till stål- och aluminiumindustrin. Uppdraget omfattar elkonstruktion, frekvensomriktardrift samt automation. Mer information om dessa intressanta produkter finns att läsa på ABBs hemsida.
Vi önskar Roger lycka till på uppdraget!

2013-09-23
Under september så har Roger Pettersson börjat som partner till Consultive! Roger har haft många konsultuppdrag inom elkonstruktion för bla ABB Machines, ABB LV Motors och Bombardier.
Vi önskar Roger varmt välkommen till Team Consultive!
Roger P 336x482

2013-09-08
Nu har Georg och Tobias deltagit på Jobb Shop! Vi har träffat många intressanta profiler och haft många bra samtal. Till mässan kom cirka 350 personer och av dem har vi träffat ett 40-tal. Tack alla som tog sig tid att prata med oss samt visade sitt intresse för Consultive!
Jobb Shop 2013

2013-09-02
Robert startar uppdrag för Consultive på ABB Mining i Västerås. Han har varit på Mining sedan 2010 i rollen som maskinkonstruktör i leveransprojekt. Robert jobbar med friktionsgruvspel och dess ingående system. Mer finns att läsa på ABBs hemsida.
Vi önskar Robert lycka till på uppdraget!

2013-09-01
Robert Deverud börjar på Consultive! Han har en lång erfarenhet som konsult inom maskinkonstruktion och har varit på många av våra stora kundbolag såsom ABB och Bombardier. I sitt tidigare yrkesliv så har Robert jobbat mycket med skördare och skotare för skogsindustrin på Eco Log i Söderhamn.
Vi önskar Robert varmt välkommen ombord!
Robert D 318x482

2013-08-18
Team Consultive består nu av Roger, Robert, Georg, Tobias och Johan!
Grupp

2013-08-14
Vi kommer att vara med på årets stora rekryteringsmässa för ingenjörer – Jobb Shop . Möt oss söndagen den 8 September på Aros Congress Center i Västerås.

Välkommen!
jobbshop2013

2013-07-08
Vi kan nu stolt berätta att vi har anställt den femte erfarna konsulten i Team Consultive. Personen börjar tidigt i höst och har bred erfarenhet inom fordonsindustrin, roterande maskiner samt anläggningskonstruktion från våra kundbolag ABB samt Bombardier. En utförligare presentation kommer efter sommaren!

2013-06-30
Vi på Consultive vill passa på att önska alla våra kunder, partners, anställda och följare en skön sommar och semester! Vi kommer att finnas tillgängliga under hela sommaren – så tveka inte att kontakta oss under sommaren om du behöver oss!

2013-06-17
Consultive startar uppdrag på Bombardier Transportation, division PPC med vår partner Johan från Z Projektkonsult. Han har rollen som Project Engineer i ett stort leveransprojekt.
Vi önskar Johan lycka till på uppdraget!

2013-06-17
Consultive startar uppdrag på Bombardier Transportation, division REA. Tobias har rollen som ställföreträdande chef för Project Engineering, Bid Engineering och Engineering Planning.
Vi önskar Tobias lycka till på uppdraget!

2013-06-12
Robert börjar på Consultive den 1 september! Han är en senior maskiningenjör med lång erfarenhet från ABB bolag, Bombardier och andra kundföretag. En utförligare presentation av Robert kommer i september!

2013-06-11
Roger har startat som partner till Consultive! Han är en erfaren elkraftkonstruktör med erfarenhet från många ABB bolag, Bombardier samt andra kundföretag. En utförligare presentation av Roger kommer i september!

2013-06-10
SJs styrelse har fattat beslut om en genomgripande modernisering av SJ 2000-flottan, mer finns att läsa i detta pressmeddelande. SJ går nu in i en förhandlingsfas med olika leverantörer. Consultive välkomnar SJs beslut och följer nu med spänning förhandlingsfasen!
SJ 2000
Foto: SJ AB

2013-05-24
Georg har sedan tre veckor haft uppdrag på ABB Offshore Wind Connections i Västerås. Han har rollen Discipline Lead Mechanical i DolWin2 projektet. Georg kommer främst att jobba med offshore plattformen. Plattformen innehåller bla en HVDC anläggning, transformatorer, ställverk, filteranläggning samt styrsystem. Mera information om ABB OWC finns att läsa här.
Vi önskar Georg lycka till på uppdraget!
ABB - DolWin Alpha, Zwijndrecht
Dolwin Alpha Foto: ABB

2013-05-21
Bombardier Transportation har vunnit kontraktet för Stockholms nya Tunnelbana C30. Mera information finns att läsa i dettapressmeddelande. Consultive vill passa på att gratulera Bombardier och framförallt anbudsteamet till den stora och viktiga ordern!

2013-05-01
Johan Zeisig startar som partner på Consultive! Johan kommer närmast från AVURE där han har jobbat som Quotingchef. Tidigare har Johan jobbat som projektledare på Westinghouse. Han har varit projektledare för både leverans- och eftermarknadsprojekt på Bombardier Transportation. Johan har även varit underhållschef på Swebus.
Vi önskar Johan varmt välkommen till Consultive!
Johan Z 373x448

2013-04-29
Georg Henriksson börjar på Consultive! Närmast kommer Georg från Hector Rail i Stockholm där han har varit Wagon Manager. Tidigare har Georg haft konsultuppdrag på Volvo CE där han haft en tekniskt ledande roll för ett utvecklingsprojekt. Dessförinnan har Georg haft uppdrag på Bombardier Transportation med olika ledande roller i leveransprojekt. Under tre år jobbade Georg som utvecklingschef för medicinteknisk utrustning i Tokyo på Scandinavia Corporation. Han började sin karriär på Preswed som chefskonstruktör för medicinteknisk utrustning.
Vi önskar Georg varmt välkommen till Consultive!
Georg H 373x482

2013-04-21
Team Consultive består av Georg, Tobias och Johan! Mera information kommer inom kort!
Grupp 500x500

2013-04-21
Nu söker vi erfaren teknisk projektledare. Titta på Jobba hos oss sidan!

2013-04-03
Första partneravtalet är signerat! Vår nya partner är en meriterad projektledare med erfarenhet från fordons- och kärnkraftsindustrin.

2013-03-28
Nu söker vi erfaren projektledare. Titta på Jobba hos oss sidan!

2013-03-27
Glad Påsk

2013-02-18
Nu är hemsidan uppdaterad till version 2.0!

2013-03-04
Nu har vi uppdaterat jobbannonserna, det finns nya tjänster att söka. Titta på Jobba hos oss sidan!

2013-02-22
Första anställningsavtalet är signerat! Vår nya medarbetare har omfattande erfarenhet från att leda tekniska projekt inom elteknik, mjukvara och mekanik. Rekryteringen är den första strategiska delen i att bygga Consultive teamet!

2013-02-19
DSC_5399 500x500

Nu har bilen fått logotypen på sig. Det blev riktigt bra, hoppas ni ser oss i trafiken!

2013-02-15
387987_512275405464707_797511297_a

Consultive är nu medlem i Västerås Science Park.

 

2013-02-14
unicef
Consultive har på alla hjärtans dag stöttat Unicef och köpt vaccinpaket till behövande barn.
Ta hand om era nära och kära!

2013-02-08
Nu är samarbetsavtalet klart mellan Consultive och Experis Engineering. Det möjliggör uppdrag på Volvo CE i Eskilstuna och Köping samt Bombardier Transportation i Västerås och Stockholm.

2013-01-25
Tack för alla trevliga besök på kontoret under de 2 senaste veckorna. Dags att öppna konto på Kopparlundens bageri!
De första anställningsintervjuerna är genomförda. Första anställningskontraktet är på väg!
Ramavtalsförhandling för två stora kunder pågår.

2013-01-18
Kontoret är färdigt! Om du vill träffa oss så är du välkommen in på en kopp kaffe!

2013-01-13
Idag lanserar vi vår hemsida.
Välkommen att surfa runt och titta på Consultives hemsida!

2013-01-13
Nu har Consultive AB startat sin teknikkonsultverksamhet i Västerås!
En intensiv period inleds nu med att återuppta kända kundrelationer samt söka nya kunder. I syfte att växa och etablera oss på marknaden kommer även stort fokus att läggas på att nätverka med presumtiva medarbetare.
Vill du träffa oss är du välkommen att kontakta oss!