Di Gasell 2018

Consultive är ett Di GASELL företag 2018!

Ikväll är det Di Gasell fest i Karlstad för Värmland, Örebro och Västmanlandslän. Consultive är ett av Di Gasell bolagen 2018. Vi är givetvis mycket stolta över att vara ett av de framgångsrikaste bolagen i regionen och Sverige och vi hade inte varit här om det inte var för våra hängivna och mycket kompetenta medarbetare! Extra glada är vi förstås att det sammanfaller med vårat 5-års jubileum som företag. Vi vill tacka alla våra härliga medarbetare som har varit med på den grymma resan! Utan er skulle vi inte vara där vi är idag. Nu kör vi vidare mot 10-års jubileet!

Daniel startar nytt uppdrag

Daniel startar nytt uppdrag på Quintus! Daniel känner Quintus sedan tidigare så det är kul att vara tillbaka.
Vi önskar Daniel lycka till på uppdraget!

Boris startar nytt uppdrag!

Boris kommer tillbaka till tidigare kund och skall jobba med utveckling och konstruktion i leveransprojekt.
Vi önskar Boris lycka till!

Stefano startar nytt uppdrag!

Efter tre år på förra uppdraget är det nu dags för nytt uppdrag för Stefano! Han börjar på ABB FACTS som konstruktionsledare inom elkraft och kommer att jobba i leveransorderprojekt.
Vi önskar Stefano lycka till på nya uppdraget!

Håkan startar nytt uppdrag

Håkan startar nytt uppdrag på ABB i X2 Upgrade projektet. Han kommer att gå in i en analyserande och stödjande roll inom delprojektdokumentation.
Vi önskar Håkan lycka till!

Robert startar nytt uppdrag

Robert startar nytt uppdrag på Quintus. Han kommer att jobba med leveransorderprojekt för varma- och kalla högtryckspressar.
Vi önskar Robert lycka till!

Svante startar nytt uppdrag!

Svante startar nytt uppdrag på ABB Mining. På Mining kommer Svante att jobba med konstruktion av friktionsgruvspel i leveransorderprojekt.
Vi önskar Svante lycka till på uppdraget!

Primörhonung från Beebuddy

Consultive bidrar till mera surr och biologisk mångfald genom att sponsra två bikupor i samarbete med Beebuddy.

100% Ren natur på flaska
Färsk honung tappas direkt på flaska efter slungningen och går bara att få under säsong. Förutom den goda smaken innehåller den en massa nyttigheter som mjölksyrebakterier, antioxidanter, mineralämnen och vitaminer. All honung är flytande när den tas från bikupan men kristalliseras efter någon eller några veckor beroende på vilken sorts nektar som bina samlat. Färsk honung ska därför ätas så snart som möjligt. Om den hinner kristalliseras så går det utmärkt att ha den till matlagning och bak, du kan också köra den försiktigt i micron eller i vattenbad så blir den flytande igen.

Honung från Beebuddy finns på kontoret för alla finsmakare!