Vi söker två seniora konsulter inom elkraft!!

Vi söker dig som har erfarenhet inom kraftförsörjning, ställverk, transformatorstationer eller liknande. Våra kunder finns inom energigenerering, eldistribution, och kraftindustrin.

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har minst 10 års relevant erfarenhet, inom dimensionering, kontrollskåp, ställverk, elmaskiner, reläskydd och styrsystem. Du har även erfarenhet av något av marknadens stora konstruktionsverktyg som E3, ElproCAD, Engineering Base eller elMaster. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Du är en god teamspelare och du har förmåga att både lyssna och ta ledning när det krävs. Du har ett affärsmässigt förhållningssätt och förståelse för relationen mellan kunden, dig och Consultive.

Vi berättar gärna mer om oss, så hör av dig om det här låter intressant för dig.