Primörhonung från Beebuddy

Consultive bidrar till mera surr och biologisk mångfald genom att sponsra två bikupor i samarbete med Beebuddy.

100% Ren natur på flaska
Färsk honung tappas direkt på flaska efter slungningen och går bara att få under säsong. Förutom den goda smaken innehåller den en massa nyttigheter som mjölksyrebakterier, antioxidanter, mineralämnen och vitaminer. All honung är flytande när den tas från bikupan men kristalliseras efter någon eller några veckor beroende på vilken sorts nektar som bina samlat. Färsk honung ska därför ätas så snart som möjligt. Om den hinner kristalliseras så går det utmärkt att ha den till matlagning och bak, du kan också köra den försiktigt i micron eller i vattenbad så blir den flytande igen.

Honung från Beebuddy finns på kontoret för alla finsmakare!