Consultive firar 10 år

Det har nu gått tio år sedan Consultive startades och i helgen har vi firat det stort tillsammans med våra medarbetare!
Under de här åren har vi haft en fantastiskt utvecklande resa tillsammans med våra medarbetare och kunder. I bolaget är vi nu 30 erkänt erfarna konsulter och vi kan erbjuda bred kompetens inom flertalet områden och våra konsulter levererar alltid det där extra. I och med vår närvaro och etablering på marknaden så känner våra kunder till oss väldigt väl. Våra kunder finns både inom stora koncerner till små teknikintensiva bolag.

Vad händer då framöver? Jo, vi fortsätter naturligtvis att jobba utifrån vår målsättning: att alltid förbättra det vi gör – att vara stolta men aldrig nöjda! Vi kommer fortsatt vara det familjära konsultbolaget där medarbetaren alltid är i fokus.
Nu tar vi nästa steg framåt och ser fram emot de kommande åren tills det är dags för 15 års jubileum!

Du är varmt välkommen att hör av dig till oss om du är intresserad av att jobba hos oss eller om du är kund och har behov av senior kompetens.