Vi söker RAM/-ILS projektledare

Vi erbjuder dig

Vi hjälper dig med rätt uppdrag för att du skall få rätt utmaning i din roll som RAM/-ILS projektledare. På vägen säkerställer vi att du får stöd på uppdraget genom vårt engagerade och professionella ledarskap. Vi erbjuder dig anpassad utbildning, både yrkesmässig och genom utveckling av ditt personliga ledarskap. Vi ger dig verktygen för att nå målen i din yrkeskarriär.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som RAM/-ILS projektledare för ett utvecklings- eller leveransprojekt hos våra kunder. Uppdrag kan innefatta allt från att ta fram över- gripande RAM/ILS strategier och kravspecifikationer, till genomförande av detalj- erade analyser, t.ex. FMEA, FTA, RBD, LCC, FRACAS.
Rollen kräver att man har koll på detaljerna i en produkt, men även hur dessa tillsammans bidrar till produktens driftsäkerhet, tillgänglighet, underhållsmässighet och livscykelkostnad. Då våra kunders produkter tenderar ha långa livslängder är optimering av dessa egenskaper extremt viktiga sett ur produktens ekonomi. Projekten är till exempel inom transport-, försvar-, kraft och energi, eller tillverkningsindustrier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör.

Egenskaper

Vi söker dig som har gediget teknikintresse, analytisktlagd problemlösare med stark egen drivkraft. Du är en god teamspelare, bra kommunikatör, och har förmåga att båda lyssna och ta ledning när det krävs. Du är van att hantera flera bollar sam- tidigt med bra vana att planera dina arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av två eller flera av analysmetoderna ovan.

Sök tjänsten

För mer information om tjänsten kontakta ansvariga konsultchef, Anthony Smith. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Skicka din ansökan till anthony.smith@consultive.se