Teknisk dokumentation

För att utöka erbjudandet till våra kunder har vi utvecklat docMATE ett dokumenthanteringssystem som kan anpassas efter våra kunders behov. Med systemet kan vi höja kvaliteten, skapa strukturerade, lättlästa och lättanvända dokument samt kapa kostnaderna för produktion, uppdateringar och översättningar av eran dokumentation. Vi har nu lanserat systemet och det hanterar områden såsom:

– Dokumentkontroll – Vilka dokument kommer att produceras i offerten eller projektet, i vilken status är de i, skapa enkla godkännandeflöden och revisionshantering, skicka dokumenten enkelt till kund för granskning och godkännande. Ta helt enkelt ägandeskapet över dokumenten som produceras!
– Import – av befintlig dokumentation är enkel och systemet hanterar många format.
– Editering – av dokument sker i en XML editor med möjlighet till optimering och återanvändning av innehållet (singel source).
– Export – av dokument i flera publiceringsformat (webportal, pdf, word, XML etc ) och på olika språk.
– Asset Management – ett system som kan anpassas efter kundernas behov, ger ett strukturerat sätt att hantera anläggningstillgångar under hela livscykeln. All dokumentation för drift och underhåll samlat och lätt åtkomligt via PC, läsplatta eller smartphone.

Låter det intressant? Vill du ha en demonstration så hör av dig till oss för ett förutsättningslöst möte!