Sommarevent

Idag har vi haft ett mycket trevligt sommarevent med ribbåt tur med efterföljande middag i Tullkammaren. Vi fick med nästa alla på bilden på Sundbyholms brygga!

 

 

Högsta kreditvärdighet

Efter 10 verksamhetsår med goda ekonomiska siffror har bolaget nått Högsta kreditvärdighet AAA enligt Bisnode. Bolaget har haft AA sedan  2015.

Glad Påsk

Vi på Consultive vill passa på att önska alla våra anställda, partners, kunder och följare en Glad Påsk!

 

Robert Lostorp börjar hos oss

Robert Lostorp börjar hos oss som Senior Projektledare inom kvalitet

Robert har mer än 30 års erfarenhet av kvalitetsfrågor inom järnvägs-, elkraftsbranschen samt anläggningsmaskiner. Inom dessa branscher har han arbetat på både kund- och leverantörssidan, både som linjechef och projektledare. Med denna bakgrund blir Robert ett strakt komplement till våra kunder.

Vi önskar Robert varmt välkommen ombord och stor lycka i hans konsultuppdrag på trafikförvaltningen.

 

 

 

 

 

 

 

 

Consultive firar 10 år

Det har nu gått tio år sedan Consultive startades och i helgen har vi firat det stort tillsammans med våra medarbetare!
Under de här åren har vi haft en fantastiskt utvecklande resa tillsammans med våra medarbetare och kunder. I bolaget är vi nu 30 erkänt erfarna konsulter och vi kan erbjuda bred kompetens inom flertalet områden och våra konsulter levererar alltid det där extra. I och med vår närvaro och etablering på marknaden så känner våra kunder till oss väldigt väl. Våra kunder finns både inom stora koncerner till små teknikintensiva bolag.

Vad händer då framöver? Jo, vi fortsätter naturligtvis att jobba utifrån vår målsättning: att alltid förbättra det vi gör – att vara stolta men aldrig nöjda! Vi kommer fortsatt vara det familjära konsultbolaget där medarbetaren alltid är i fokus.
Nu tar vi nästa steg framåt och ser fram emot de kommande åren tills det är dags för 15 års jubileum!

Du är varmt välkommen att hör av dig till oss om du är intresserad av att jobba hos oss eller om du är kund och har behov av senior kompetens.

 

Ylva Bergkvist börjar hos oss

Ylva Bergkvist börjar hos oss som Teknisk Projektledare

Ylva har 20 års erfarenhet från tågindustrin. Hon har omfattande systemkompetens inom bla koppel och bälg. Hon har haft konsultuppdrag som Systemansvarig och Teknisk Projektledare hos ABB, Transitio, Trafikförvaltningen och Stadler. Dessförinnan har Ylva lång erfarenhet från Bombardier som systemansvarig för mekaniska system.
Nu har Ylva startat uppdrag på Alstom Service som Teknisk Projektledare för X60 A och B, uppgradering med extern CCTV.

Vi önskar Ylva varmt välkommen ombord hos oss och lycka till på uppdraget!