Per Lundén börjar hos oss

Per har omfattande erfarenhet från Westinghouse där han har haft roller som projektledare och chef. Därefter jobbade Per som projektledare på RISE under 3 år. När Per börjar hos oss så fortsätter han på sitt nuvarande uppdrag på Eskilstuna Strängnäs Energi & Miljö som projektledare.
Per kompletterar vårt team med sin gedigna projektledarerfarenhet.

Vi önskar Per varmt välkommen ombord och fortsatt lycka till på uppdraget!

 

Glad Påsk

Vi på Consultive vill passa på att önska alla våra anställda, partners, kunder och följare en Glad Påsk!

 

Anders Bäckström börjar hos oss

Anders kommer närmast från Skyrex där han har jobbat med produktutveckling av klättrandekran för montering av stora vindkraftverk. Dess för innan har han erfarenhet från bland annat ABB, SEJFO, Packsize samt MacGregor. Anders är en mycket rutinerad konstruktör som också har erfarenhet av att leda andra konstruktörer.
Vi önskar Anders varmt välkommen ombord och stort lycka till på nya konsultuppdraget!

 

Fredrik Englund börjar hos oss

Fredrik kommer närmast från Alstom Transportation och dessförinnan har han erfarenhet från Alstom PPC samt Volvo CE. Fredrik förstärker vårt mekanikteam med sin långa och breda erfarenhet.
Vi önskar Fredrik varmt välkommen ombord och stort lycka till på nya konsultuppdraget.

 

Höstevent

Idag fick vi möjlighet att åka dumper och köra stor samt liten grävskopa på Volvo CE i Eskilstuna! Efter grävandet fick vi guidad tur på Munktellmuseet därefter följde middag och underhållning på Munktellmuseet. Tillsammans fick vi en fantastisk upplevelse!

 

Sommarevent

Idag har vi haft ett mycket trevligt sommarevent med ribbåt tur med efterföljande middag i Tullkammaren. Vi fick med nästa alla på bilden på Sundbyholms brygga!

 

 

Högsta kreditvärdighet

Efter 10 verksamhetsår med goda ekonomiska siffror har bolaget nått Högsta kreditvärdighet AAA enligt Bisnode. Bolaget har haft AA sedan  2015.