Jobba hos oss

Medarbetaridé

Vi erbjuder en personlig arbetsplats där vi värdesätter gemenskap och engagemang. Företaget utvecklas genom att du som medarbetare utvecklas– vi växer genom våra medarbetare. För att motivera och utmana dig erbjuder vi omväxlande och utvecklande uppdrag som är utvalda efter dina önskemål. Vi tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet och svetsar samman teamet genom olika aktiviteter utanför jobbet!

Du skall vara stolt över det du levererar till våra kunder!

Ledaridé

Genom lång erfarenhet på ledande positioner både i kundorganisationer och teknikkonsultbolag har vi utvecklat en personlig ledarstil och är trygga i vårt ledarskap. Vi har gedigen erfarenhet av att framgångsrikt leda och utveckla individer och team. Genom en individuellt anpassad utvecklingsplan stödjer vi dig i din långsiktiga utveckling och karriär. Vi verkar för jämlikhet och ser fördelarna med mångfald. Vår målsättning är att alltid förbättra det vi gör – att vara stolt men aldrig nöjd!

Ett engagerat och personligt ledarskap – upplev skillnaden!

TCW-500x500

Vi söker och erbjuder dig

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär.
Vi söker tre kategorier av medarbetare, juniora ingenjörer med hög potential, erkänt erfarna ingenjörer samt seniora ingenjörer som är specialister inom sitt område.
Vi erbjuder dig en engagerad och professionell partner för din fortsatta yrkeskarriär. Låt oss som nästa steg få träffa dig för att i detalj presentera vårt erbjudande.

Du har kompetensen – Vi har uppdraget!

Känns det rätt för dig?

Då finns följande tjänster att söka:

För mera information är du välkommen att kontakta oss !

Följ oss gärna på LinkedIn för att ta del av framtida möjligheter!