Vi söker erfaren elektroingenjör

Vi erbjuder dig

Vi hjälper dig med rätt uppdrag för att du skall nå ditt långsiktiga karriärmål. På vägen säker ställer vi att du får stöd på uppdraget genom vårt engagerade och professionella ledarskap. Vi erbjuder dig anpassad utbildning, både yrkesmässig och genom utveckling av ditt personliga ledarskap. Vi ger dig verktygen för att nå målen i din yrkeskarriär.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i utvecklingsprojekt eller i leveransprojekt hos våra kunder. Utmaningen består i att ta fram konstruktionslösningar, beräkningar, elscheman och selektivi­tetsberäkningar. Projekten är till exempel inom fordonsindustrin, roterande maskiner, gruvindustrin eller kraftindustrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper i form av erfarenhet. Du har kompetens och flera års erfarenhet inom dimensionering och konstruktion av elektriska drivsystem, kontrollskåp, ställverk, elmaskiner, reläskydd och styrsystem. Du har över fem års erfarenhet av något av marknadens stora konstruktionsverktyg som E3 , ElproCAD, Engineering Base eller elMaster. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Egenskaper

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Du är en god teamspelare, du har förmåga att både lyssna och ta ledning när det krävs. Du har ett affärs­ mässigt förhållningssätt och förståelse för relationen mellan kunden, dig och Consultive.

Sök tjänsten

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Tobias Bäckström. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Skicka din ansökan till tobias.backstrom@consultive.se