Vi söker erfaren maskiningenjör

Vi erbjuder dig

Vi hjälper dig med rätt uppdrag för att du skall nå ditt långsiktiga karriärmål.
På vägen säkerställer vi att du får stöd på uppdraget genom vårt engagerade och professionella ledarskap. Vi erbjuder dig anpassad utbildning, både yrkesmässig och genom utveckling av ditt personliga ledarskap. Vi ger dig verktygen för att nå målen i din yrkeskarriär.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba i utvecklingsprojekt eller i leveransprojekt hos våra kunder. Utmaningen består i att ta fram konstruktionslösningar, modeller samt produktionsunderlag för dessa projekt. Projekten är till exempel inom fordonsindustrin, roterande maskiner, gruvindustrin eller kraftindustrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kunskaper i form av erfarenhet. Du har generell erfarenhet av mekaniskkonstruktion från flera olika områden såsom; plåtbockning, stora svetsade konstruktioner, gjutgodskonstruktion, plastkonstruktion, drivlinor, hydraulik samt verktygs- och maskinkonstruktion. Även erfarenhet från installation av elektriska komponenter och kablage är intressant. Du har över fem års erfarenhet från både 2D – och 3D konstruktion och i det sistnämnda gärna från verktygen SolidWorks, CATIA V5, NX, CREO med flera.
Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska.

Egenskaper

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Du är en god teamspelare. du har förmåga att både lyssna och ta ledning när det krävs. Du har ett affärsmäs­ sigt förhållningssätt och förståelse för relationen mellan kunden, dig och Consultive.

Sök tjänsten

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Tobias Bäckström. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt.
Skicka din ansökan till tobias.backstrom@consultive.se