Vi söker erfaren projektledare

Vi erbjuder dig

Vi hjälper dig med rätt uppdrag för att du skall få rätt utmaning i din roll som projektledare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som projektledare för ett utvecklingsprojekt eller ett leveransprojekt hos våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår kundmöten, leda interna projektmöten, ekonomisk uppföljning, följa upp tidplan, rapportering till ledningsgrupp, hantera tilläggsbeställningar, hantera förändringar begärda från kund samt hantera kontrakt och juridiska frågor. Projekten är till exempel inom fordons­ industrin, gruvindustrin eller kraftindustrin.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van att hantera ovanstående arbetsuppgifter. Du har väl dokumenterad erfarenhet av projektledning och gärna från elkraftbranschen eller fordonsindustrin. Du är certi­fierad enligt PMI eller IPMA. Som grund har du troligtvis en civilingenjörsutbildning inom elektro eller maskin. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Andra språk är merite­rande.

Egenskaper

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Du har ett tydligt ledarskap och god förmåga att kommunicera. Du är van att driva och fördela arbetsuppgifter till olika funktioner inom organisationen. Du har en väl utvecklad affärsmässighet vilket gör att du tar rätt beslut i projektet.

Sök tjänsten

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Fredrik Holmberg. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Skicka din ansökan till fredrik.holmberg@consultive.se