Vi söker erfaren teknisk projektledare

Vi erbjuder dig

Vi hjälper dig med rätt uppdrag för att du skall få rätt utmaning i din roll som teknisk projektledare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att jobba som teknisk projektledare för ett utvecklings- eller leveransprojekt hos våra kunder. I dina arbetsuppgifter ingår kundmöten, leda interna teknikmöten, följa upp tidplan, rapportera till projektledaren, leda och fördela tekniskt arbete i projektet samt fatta viktiga tek­ niska beslut för att driva projektet framåt. Projekten är till exempel inom fordonsindustri, gruvindustri eller kraftindustri.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är van att hantera ovanstående arbetsuppgifter. Du har väl dokumenterad erfarenhet, över fem år, av teknisk projektledning och gärna från elkraftbranschen eller fordonsindustrin. Du har erfarenhet från olika teknikdiscipliner så som maskinteknik, elteknik och kontrollsystem. Som grund har du troligtvis en civilingenjörs- eller en högskoleutbildning inom elektro eller maskin. Du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska. Andra språk är meriterande.

Egenskaper

Vi söker dig som har stark egen drivkraft och vill åstadkomma något med din yrkeskarriär. Du har ett tydligt ledarskap och god förmåga att kommunicera. Du är van att driva och fördela arbetsuppgifter till olika funktioner inom projektet. Du har en väl utvecklad teknisk kompetens vilket gör att du tar rätt beslut i projektet.

Sök tjänsten

För mer information om tjänsten kontakta ansvarig konsultchef Fredrik Holmberg. Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast möjligt. Skicka din ansökan till fredrik.holmberg@consultive.se